Ξεφτίλισαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα του ANT1

Μετά από φίδια και ουρανοξύστες, οι διαγωνιζόμενες του GNTM κλήθηκαν χθες να κάνουν ντουζ με τα εσώρουχα μέσα στη μέση του δρόμου πάνω σε μια πλατφόρμα εν κινήσει, ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα τους.

Μια σχετικά εύκολη δοκιμασία σε σχέση με τις προηγούμενες.

Ωστόσο, μια φράση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου  σε διαγωνιζόμενη την ώρα που περνούσαν έξω από τη Βουλή ξεσήκωσε πολλά αρνητικά σχόλια:

Είπε συγκεκριμένα:

«Ασημίνα είσαι μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Δώστα όλα. Είσαι η μόνη που περνάς μπροστά από το Σύνταγμα. Έχεις 300 βουλευτές. Τι άλλο θες κορίτσι μου; Στον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας είσαι».

Στο Πρωινό έδειξαν το απόσπασμα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε:

«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει παιδεία, δεν έχει μόρφωση η κοπέλα. Κάθε άλλο από το να δείξεις πόσο αγαπάς το σώμα σου είναι αυτό. Αυτό είναι μια έκθεση κρεάτων μέσα στη μέση της Αθήνας. Είναι το πόσο χρησιμοποιούμε εμείς το ότι εσύ αγαπάς το σώμα σου για νούμερα τηλεθέασης. Μπροστά στους οδηγούς, σε κοινή θέα, είναι με τα εσώρουχα. Εγώ το βρίσκω φαλλοκρατικό και σεξιστικό», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε:

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαντάζομαι ότι δεν ντρέπεται. Εγώ θα ντρεπόμουν αν το έβλεπα αυτό. Ελπίζω να της ξέφυγε. Μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων δεν λες σε ένα κορίτσι με το βρακί και το σουτιέν “δώστα όλα”. Είναι το σύμβολο της ελληνικής Δημοκρατίας. Στάσου ρε φίλε. Που είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν, “δώστα όλα”. Τι να δώσει;». 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.