Βρετανία: Ο πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύεται με λοίμωξη – Θα παραμείνει για μέρες στο νοσοκομείο

127

prince_philip

Για όγδοη ημέρα νοσηλεύεται ο πρίγκιπας Φίλιππος στο νοσοκομείο King Edward VII – Ο πρίγκιπας Έντουαρντ ανέφερε ότι η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη

Στο νοσοκομείο King Edward VII παραμένει για όγδοη ημέρα ο πρίγκιπας Φίλιππος, που σύμφωνα με τον γιο του, πρίγκιπα Έντουαρντ

είναι «πολύ καλύτερα» και ανυπομονεί να πάρει εξιτήριο μετά από μία εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, το Μπάκιγχαμ αποκάλυψε ότι οπρίγκιπας Φίλιππος λαμβάνει θεραπεία για «λοίμωξη» αλλά δεν εκτιμάται ότι θα πάρει εξιτήριο για μερικές ημέρες.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο νοσοκομείο King Edward VII, που λαμβάνει ιατρική φροντίδα για λοίμωξη. Είναι άνετος και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, αλλά δεν αναμένεται να εγκαταλείψει το νοσοκομείο για μερικές ημέρες».

Η παραμονή του πρίγκιπα Φίλιππου στο νοσοκομείο είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια για τουλάχιστον μία δεκαετία, χωρίς να υπάρχει προγραμματισμένη επέμβαση. Ωστόσο, οι ειδικοί συνεχίζουν να ανησυχούν για την υγεία του, αν και στην αρχή περίμεναν ότι θα νοσηλευόταν για λίγες ημέρες.

Για πρώτη φορά σήμερα το Μπάκιγχαμ παρείχε ενημέρωση για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ στην αρχή είχε γίνει γνωστό ότι η εισαγωγή του γινόταν για παρατήρηση και ξεκούραση.