Βρετανία: Ένοχος για τη δολοφονία δύο αδελφών 19χρονος– Ήταν «συμφωνία με τον διάβολο»

254

murder_hus1

Ένοχος για τη δολοφονία δύο γυναικών, που μεταξύ τους ήταν αδελφές κρίθηκε στη Βρετανία ένας 19χρονος, που δικάστηκε από το δικαστήριο για την πράξη του.

Ο Danyal Hussein μαχαίρωσε την 46χρονη Bibaa Henry και την 27χρονη ετεροθαλή της αδελφή Nicole Smallman, πέρυσι. Μάλιστα, μαχαίρωσε 28 φορές την 27χρονη και έβαλε τόσο βαθιά το μαχαίρι στην 46χρονη που έσπασε.

Οι δύο αδελφές εντοπίστηκαν νεκρές στο Fryent Country Park, στο Βόρειο Λονδίνο, στις 5 Ιουνίου του 2020, μετά τη γιορτή γενεθλίων της Bibaa.

Σε γραπτό σημείωμα που εντόπισαν οι αρχές στο δωμάτιο του Χουσεΐν, φαινόταν ότι η δολοφονία ήταν προϊόν συμφωνίας με έναν «δαίμονα» και είχε υπογραφή με αίμα. Ο 19χρονος υποσχόταν να «θυσιάσει τις γυναίκες με αντάλλαγμα να κερδίσει τη λοταρία και χωρίς να τον εντοπίσουν για τα εγκλήματα που διέπραξε».

Ο 19χρονος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία τους σε δίκη που έγινε στο Old Bailey. Κατά τη διάρκεια της δίκης αρνήθηκε να δώσει στοιχεία και συνεχίζει να αρνείται ότι εμπλέκεται στο άγριο έγκλημα.

Η μητέρα των κοριτσιών, σε δήλωσή της που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, ανέφερε: «Κανένας δεν περιμένει ότι τα παιδιά του θα πεθάνουν πριν απ’ αυτόν, αλλά το να έχεις δύο από τα τρία σε μια νύχτα είναι απλώς ακατανόητο».

Η μητέρα παρακολούθησε όλη τη διαδικασία και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία των κοριτσιών της. «Σκέφτηκα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει καρδιά», είπε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι τουλάχιστον δεν θα υπάρξουν άλλες γυναίκες που θα βρουν παρόμοιο θάνατο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα