Βραυρώνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια

95

vrefos-vraurona-xr

Στις εικόνες φαίνεται ο άνδρας να κρατά στο αριστερό του χέρι δύο σακούλες, στη μία εκ των οποίων βρίσκεται το νεκρό βρέφος

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.

Στις εικόνες αποτυπώνεται ο άνδρας από το Νεπάλ να κρατά στο αριστερό του χέρι δύο σακούλες -στη μία εκ των οποίων βρίσκεται το νεκρό βρέφος- και να τις αποθέτει σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Δείτε το βίντεο:

Ο πατέρας προσήχθη χθες Παρασκευή από την ΕΛ.ΑΣ. και ομολόγησε ότι πράγματι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν το σκότωσε αλλά ότι το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα και νεκρό.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως η γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο υπήρχαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία.

Το έμβρυο εντοπίστηκε τελικά σε χωματερή την Παρασκευή και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή τη Δευτέρα (13/5).