“Βουνό” η γέννα της Amal!

fjfjs

Δίδυμα έφερε στον κόσμο πριν λίγες ημέρες η Amal Allamudin, που όπως αναφέρει έχουν ίδια μύτη και όμοια σκουρόχρωμα μαλλιά με τον μπαμπά τους George Clooney!

Οι δυο τους είναι «πανευτυχείς και ενθουσιασμένοι» όπως αναφέρει πηγή στο E! News, η οποία συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια γέννα που κράτησε πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμεναν, αλλά τα μωρά είναι υγιή και πανέμορφα. Οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο, όπου τους επισκέφτηκαν φίλοι και συγγενείς. Είναι πανευτυχείς. Δεν νομίζω πως έχετε δει πιο χαρούμενο ζευγάρι»
«Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Amal και τον George δίπλα τους, οπότε διώχνουν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν αλλά και διάφορους φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται».

Επιμέλεια: Αννίτα Κάτσικα- ΤριανταφυλλίδουΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.