Βόρεια Εύβοια: Τραγική η κατάσταση μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας – Εννέα στους δέκα τουρίστες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους

251

Φωτιά στην Εύβοια: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στις Ροβιές - Κάηκαν σπίτια -  Απομάκρυναν κόσμο με πλοία

Σε απόγνωση οι επαγγελματίες του τουρισμού -Από τις περίπου 25.000 κλίνες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει μόνο 5% πληρότητα

Μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας η Βόρεια Εύβοια μετράει τις «πληγές» της. Ήδη ο τουρισμός έχει δεχθεί πολύ σοβαρό πλήγμα καθώς οι ακυρώσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του Open TV τόσο γι’ αυτή όσο και για την ερχόμενη εβδομάδα έχουν ακυρωθεί εννέα στις δέκα κρατήσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο ξενοδόχων της Αιδηψού Θεόδωρο Ρουμελιώτη οι επαγγελματίες του κλάδου βρίσκονται σε απόγνωση ενώ απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για να επιστρέψουν στην Εύβοια και να κάνουν τις διακοπές τους μιας και πλέον η περιοχή είναι ασφαλής.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ρουμελιώτης, από τις περίπου 25.000 κλίνες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει μόνο 5% πληρότητα. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν ακυρωθεί όλες.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα