«Βόμβα» στον ΣΚΑΪ: Πασίγνωστος σεναριογράφος «εκτοξεύει» το κανάλι του Φαλήρου (pics)

Μετά το φιάσκο με τα reality, ο σταθμός στρέφεται σε δοκιμασμένες και επιτυχημένες συνταγές.


Η απογοήτευση στον ΣΚΑΪ με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έχει φέρει το Survivor έχουν προκαλέσει αλλαγή πορείας και έτσι ο σταθμός του Φαλήρου αναμένεται να μπει δυναμικά στο τοπίο των σειρών.

Έτσι, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν στραφεί σε «δυνατά» χαρτιά ώστε να κάνουν την αλλαγή. Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σύντομα θα δούμε τη νέα του δουλειά από την φαληρική συχνότητα.

Όμως στον ΣΚΑΪ δεν μένουν εκεί μιας και βρίσκονται σε συζητήσεις με ακόμη έναν κορυφαίο σεναριογράφο, που μας έχει χαρίσει την καλύτερη, κατά πολλούς, κωμική σειρά στην ελληνική τηλεόραση.

Νέο «χτύπημα» ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμά του!Το κανάλι του Φαλήρου αναζητά αντίδοτο για το… κάζο του SurvivorΉδη φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη για να γράψει μια νέα σειρά.

Ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος μας έχει χαρίσει σπουδαίες σειρές, μεταξύ των οποίων και το…«50-50», το οποίο θεωρείται ως η κορυφαία κωμική σειρά!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.