Βόμβα από τη Δούκισσα! Ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αποχωρεί από τον ΑΝΤ1! Το δημόσιο ευχαριστώ της

Σε μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς προέβη η Δούκισσα Νομικού, ανακοινώνοντας μέσω Instagram τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1!


Η όμορφη παρουσιάστρια, έχοντας προφανώς πάρει τις αποφάσεις της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και θέτοντας τις προτεραιότητές της, έγραψε στα social media το εξής μήνυμα, το οποίο συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο φωτογραφικό πορτρέτο της: «Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιράστηκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα ??❤».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της…



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.