Βόλος: Χειροπέδες σε καταζητούμενο για ανθρωποκτονία

77

astynomia_silipsi_xrΣυνελήφθησαν φυγόποινος και δραπέτης

Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, το οποίο είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Χαλκίδας και διατηρήθηκε σε ισχύ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού ο οποίος κρυβόταν στον Βόλο.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στην θεσσαλική πόλη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Χαλκίδα για να απολογηθεί.

Συνελήφθησαν φυγόποινος και δραπέτης

Στα Τρίκαλα, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Το έσκασε στις 6 Σεπτεμβρίου του 203 από το Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατείτο με απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Πατρών και επέστρεψε στην Πάτρα ένας 17χρονος. Εκεί συνελήφθη ξανά από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο ανήλικος δραπέτης, το μεσημέρι της Δευτέρας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών έδωσε εντολή να επιστρέψει στο ίδρυμα από το οποίο είχε διαφύγει.