Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μιλάει πως συνεχίστηκε η Μουρμούρα

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύψε πως υπεύθυνος για την συνέχεια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και αυτή την σεζόν είναι, ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Της Σοφίας Σιώζου

Πέρυσι ο Alpha, λίγο πριν το τέλος της σεζόν, είχε πάρει την απόφαση να σταματήσει η σειρά, μάλιστα, το νέο είχε ανακοινωθεί στους συντελεστές. Λίγες εβδομάδες αργότερα έγινε η ανατροπή, όπως αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Εγώ έχω δηλώσει ότι την Μουρμούρα μπορώ να την περπατήσω πολλά χρόνια μέχρι να πάρω και σύνταξη γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν καθίσαμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, κάποια στιγμή είπαμε “ναι” ας σταματήσει έτσι στη δόξα της, αλλά κάτι μας έτρωγε. Και να ‘ναι καλά και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος άσκησε βέτο. Μόλις έμαθε ότι μπορεί να την σταματήσουμε είπε “Όχι! Θα συνεχίσει”!”.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.