Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κατάλαβα τι είναι αγάπη όταν γνώρισα τη γυναίκα μου»

Για το μυστικό μίας ευτυχισμένης συμβίωσης με τη γυναίκα του Έφη Μουρίκη μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, καλεσμένος στην εκπομπή Dot.


Ο αγαπημένος ηθοποιός που απολαμβάνουμε μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αφού τόνισε πως η αγάπη είναι εφεύρεση του ανθρώπου και πως ο έρωτας είναι το υπέρτατο συναίσθημα, μίλησε για τον πολύχρονο γάμο του με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του Έφη Μουρίκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κατάλαβα τι είναι αγάπη όταν γνώρισα τη γυναίκα μου».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για εκείνο το μυστικό που τους κρατά τόσο ευτυχισμένους τόσα χρόνια, εκείνος είπε: «Εγώ την προτιμώ με τις ατέλειές της την Έφη. Εγώ πλήττω πολύ. Η συνήθεια με σκοτώνει αλλά κρατάω μέσα μου μία επανάσταση μέσα μου για να μη βαριέμαι που να μπορεί να τα αλλάξει όλα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του…Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.