Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το survivor!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολιάζει το survivor και τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και οι ατάκες της θα συζητηθούν!

Η Βίκυ είπε αρχικά: «Είμαι Survivor και εγώ. Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά κι όχι πως χορεύει ο απέναντι σε αυτό το επίγειο τηλεοπτικό πανηγύρι. Το θέμα είναι να κρατάς το δικό σου βηματισμό. Γιατί αν πας να κρατήσεις ρυθμό κοιτώντας τα βήματα του απέναντι, έχεις μπουρδουκλώσει τα πόδια σου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Αν σκεφτείς ότι ήταν και μια ειδική μέρα η προηγούμενη Τετάρτη που είχε πολύ καινούρια πράγματα να δώσει το Survivor, εμείς κρατήσαμε πολύ καλά το κοινό μας. Εμείς κάνουμε μια εκπομπή που στοχεύει στην ουσία, στο να βελτιώσει προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων… Το Πάμε Πακέτο δεν είναι απλά πάνω από το μέσο όρο του σταθμού. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν και είναι νομίζω στις πρωτιές του καναλιού. Και το γεγονός ότι πάντα απέναντι έχει κάτι πάρα πολύ δυνατό το Πακέτο, αυτό από μόνο του λέει πολλά πράγματα και ευχαριστώ πραγματικά και τον ανταγωνισμό που με αντιμετωπίζει ως ισχυρό αντίπαλο, διαφορετικά δεν θα είχα απέναντι μου την αποχώρηση του Survivor ή τα νέα δεδομένα που κάθε κανάλι θέλει να επενδύσει.»

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω. Δεν το παρακολουθώ. Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο απ’ αυτού. Άμα είναι όντως έτσι, καλή επιλογή έκαναν. Δεν μπορώ να σχολιάσω επιλογές συναδέλφων. Ο καθένας επιλέγει κατά το δοκούν. Για να το επέλεξε η κοπέλα, κάποιο λόγο θα είχε. Προφανώς θεωρεί ότι της κάνει καλό και μακάρι να της κάνει.».
Δείτε το σχετικό βίντεο!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.