Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπόντα της μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Alpha!

Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Πάμε πακέτο από τον Alpha!Η συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha μετρούσε πολλά χρόνια, καθώς το «Πάμε πακέτο» προβαλλόταν για δεκατέσσερις ολόκληρες σεζόν με επιτυχία ακόμα και όταν άλλαξε ώρα και μέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν θα βρεθεί εκτός Alpha, καθώς η πρόταση που φέρεται να της έχει γίνει από το κανάλι δεν έγινε αποδεκτή από την ίδια.Το περιοδικό TV Έθνος αναφέρει: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της. Σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να επανακάμψει τηλεοπτικά, τουλάχιστον άμεσα. Άλλωστε, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα είχε κάνει συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, η ολοκλήρωση των συζητήσεών της με τον Alpha το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου συνέπεσε χρονικά με την περίοδο που στην ουσία τα υπόλοιπα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν.

Πάντως το “Πάμε Πακέτο” δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν»!

Η Βίκυ όταν τελείωνε η σεζόν έγραψε: “Απόψε ΦΙΝΑΛΕ!! Το ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ επεισόδιο έχει όλο το Πακέτο: συγκίνηση, απρόοπτα, δάκρυ, γέλιο, τραγούδι,χορό! Σας περιμένω όλους για το ΑΝΤΙΟ, 8.50μμ. Γιατί 14 σεζόν τώρα, εσείς κι εμείς, ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ! Ρεκόρ!! ❤ Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τόσα χρόνια και σας αγαπώ! Οι επιτυχίες με τέτοια διάρκεια, δεν γίνονται ούτε με διαπλοκή ούτε με…εύνοια! Γίνονται μόνο με ΑΓΑΠΗ και ΑΞΙΑ! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου γι αυτή την απόλυτα επιτυχή συμπόρευση! Η πιο αγαπημένη και δημιουργική ομάδα στην ελληνική τηλεόραση, είναι η ομάδα μου! Η ομάδα του Πακέτου!. Είμαι περήφανη για σας παιδιά!”

Μετά το δημοσίευμα του περιοδικού TV Έθνος ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δε θα είναι τελικά στον Alpha,  η παρουσιάστρια έγραψε αυτό το μήνυμα όλο νόημα.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.