Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Δεν έχω ζήσει τη στοργή της μάνας, δεν θέλω ούτε να την ξέρω», λέει η κόρη της 50χρονης θείας

122

«Η μητέρα μου έπαιρνε ουσίες, μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο», λέει η 24χρονη κόρη της δράστριας – «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά η γυναίκα που έκανε κακό στο παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού

Τις ποινικές ευθύνες που αναλογούν στην ξαδέρφη της, ζητά η μητέρα της 8χρονης στη Ρόδο από τις Αρχές τη γυναίκα που όπως λέει έκανε κακό στο παιδί της αλλά και στην οικογένειά της. «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά η γυναίκα που έκανε κακό στο παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού την ώρα που χθες πήγαινε με τη δικηγόρο της στην αστυνομία για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης που απασχολεί το πανελλήνιο.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού το οποίο βρίσκεται προσωρινά και για ένα μήνα σε προνοιακή δομή, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κλεισμένη στο σπίτι της μαζί με τα άλλα δυο ανήλικα παιδιά της περιμένοντας να ασκηθεί ποινική δίωξη στη γυναίκα η οποία προκείμενου να αποκομίσει χρήματα την εκβίασε. «Περιμένουμε την άσκηση δίωξης αναφορικά με το πρόσωπο που εμπλέκεται και έκανε την πράξη της εκβίασης με σκοπό να αποκομίσει παράνομο οικονομικό όφελος. Πραγματικά εκμεταλλεύτηκε την άγνοια της εντολέας μου για να εκμαιεύσει χρήματα δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι το σύγκαμα του παιδιού από την ουρολοίμωξη είναι από παραβίαση. Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων» θα πει στο protothema.gr η συνήγορος της μητέρας της 8χρονης κα. Μαρία Κρικοπούλου.

Από την πλευρά της ο παππούς και η γιαγιά της 8χρονης περνούν στην αντεπίθεση. Ήδη μέσω των συνηγόρων τους Στέλιο Αλεξανδρή και Πολυξένη Χατζηγιάννη ετοιμάζουν τις νομικές κινήσεις τους. «Οι εντολείς μας ετοιμάζουν παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους για τις αήθεις πράξεις της κατηγορούμενης» είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα