Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα φωτογραφία με τους διαδόχους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Τζορτζ

210

karolos

Δίπλα στον βασιλιά Κάρολο βρίσκονταιν οι δύο επόμενο στη σειρά διαδοχής, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Τζόρτζ

Μια νέα οικογενειακή φωτογραφία στην οποία εκτός από τον ίδιο ποζάρουν και οι δύο διάδοχοί του έδωσε στη δημοσιότητα ο βασιλιάς Κάρολος μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Στη νέα αυτή φωτογραφία, τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο νέος μονάρχης της Βρετανίας ποζάρει έχοντας στο πλευρό του τον γιο του πρίγκιπα Γούλιαμ και τον εγγονό του πρίγκιπα Τζορτζ, τους δύο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαΐου.

Ο βασιλιάς Κάρολος κάθεται σε έναν από τους θρόνου που κατασκευάστηκαν το 1902 για να χρησιμοποιηθούν κατά τη στέψη του βασιλιά Εδουάρδου Ζ΄, για τον μελλοντικό βασιλιά Γεώργιο Ε΄ και τη βασίλισσα Μαρία. Ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας φοράει το στέμμα του και κρατάει το σκήπτρο του.

Εκτός από τη φωτογραφία του Καρόλου με τον γιο του και τον εγγονό του, το παλάτι του Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα και άλλο ένα καρέ στο οποίο το βασιλικό ζεύγος ποζάρει έχοντας στο πλευρό του τις κυρίες των τιμών και τα οχτώ παιδιά που έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην τελετή στέψης του βασιλιά στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο πρίγκιπας Τζορτζ.