Βαρύ πένθος στη Λαμία για τον χαμό τρίτεκνης μητέρας μετά από σκληρή μάχη με την ασθένειά της

127

lamia_katerina

H Κατερίνα Αποστολοπούλου είχε κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των κατοίκων της πόλης αλλά πολλών άλλων Ελλήνων που τη βοήθησαν στη μάχη της με την ασθένεια ALS

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Λαμία εξαιτίας του πρόσφατου χαμού μιας χαμογελαστής ηρωίδας που πάλεψε με την ασθένεια ALS. Η Κατερίνα Αποστολοπούλου είχε κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των κατοίκων της πόλης αλλά και όλης σχεδόν της Ελλάδας που άνοιξαν την αγκαλιά τους και πρόσφεραν την βοήθεια τους για να νικήσει τη νόσο της.

Η ίδια, μητέρα τριών παιδιών, πάλεψε παλικαρίσια όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Το νήμα της ζωής της κόπηκε την Τετάρτη και σήμερα, Πέμπτη, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, φίλοι και συγγενείς θα την αποχαιρετήσουν. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπερχειάδα όπως ανακοίνωσαν οι οικείοι της.

Διαβάστε παρακάτω τη δημοσίευση που είχαν δημιουργήσει στη σελίδα lamianow.gr οι φίλοι της πριν δύο χρόνια, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα ποσά που απαιτούνταν για τη μάχη της τρίτεκνης μητέρας με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση:

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα