Βάπτιση του γιου για την οικογένεια Ταχτσίδη

Της Φωτεινής Κ.

Τον περίπου ενός έτους γιο τους βάπτισαν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Ναύπλιο.

 

Και  το όνομα αυτού:  Κωνσταντίνος. Με μεγάλη χαρά βάπτισαν το γιο τους η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, το Ναύπλιο. Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, την εκκλησία που είχαν επιλέξει και για τον γάμο τους, 3 χρόνια πριν.

Η οικογένεια Ταχτσίδη έχει ήδη μία κόρη, ενώ περιμένει με ανυπομονησία και το τρίτο τους παιδί, που ετοιμάζονται να το υποδεχτούν στα τέλη Αυγούστου.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από αυτή τη χαρούμενη στιγμή, συνοδευόμενες από το ακόλουθο κείμενο.

«Και το όνομα αυτού :

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ !

Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας. Εμείς οι γονείς @panostach77 , @lady_tachtsidi77 το μόνο που επιζητούμε είναι να έχει πάντα την υγεία του, ευλογημένο στο δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο!

Εμείς ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του κ φτερά για να πετάξει…

-Σε αγαπάμε πολύ , η οικογένειά σου!(Μαμά, Μπαμπάς και η αδερφή σου Αφροδίτη)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους παρευρέθηκαν στη βάφτιση του γιου μας, συγγενείς και φίλοι, ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά μας!
Τους νονούς μας @noesalloras – @kgrigoriou ,να είναι πάντα ΑΞΙΟΙ και όλους τους δικούς μας στενούς συγγενείς που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασιών.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ιντερνετικούς φίλους για τις ευχές σας κ την αγάπη σας και τέλος ΟΛΟΥΣ όσους συντέλεσαν με την εργασία, το μεράκι, τον κόπο τους κ την προσφορά τους να βγει ένα όμορφο επιθυμητό αποτέλεσμα και για την άψογη σε όλα συνεργασία μας !

(Σε επόμενο ποστ θα αναφέρω τους πάντες )..

-Να είστε ΟΛΟΙ σας καλά και να χαίρεστε εξίσου τις οικογένειές σας»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.