Βαγγέλης Παπαθανασίου: Δύσκολες ώρες για τον γνωστό καλλιτέχνη και δημιουργό

Η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος

BAG

Σε βαθιά θλίψη και πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτη, Βαγγέλη Παπαθανασίου, μετά το θάνατο του μεγάλου αδελφού του Νίκου.

Ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ Νίκος Παπαθανασίου που χάραξε την δική του επιτυχημένη πορεία στο μουσικό στερέωμα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, από παθολογικά αίτια.

Ήταν ειδικός συνεργάτης του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου RAI, καθώς και της τοπικής ΕΡΑ, όπου παρουσίαζε παλιότερα την εκπομπή “Από Κυριακή σε Κυριακή” μαζί με τον Τάσο Μητρογώγο με καινούργια και παλιά ιταλικά τραγούδια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 μ.μ., στον Αγιο Γεώργιο Αγριάς. Επιθυμία της οικογένειάς είναι να μην φορέσουν μαύρα όσοι τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία και τα χρήματα, αντί στεφάνων, να δοθούν στο σύλλογο Το Χαμόγελο του Παιδιού. Τα θερμά μας συλλυπητήτρια.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.