Βανέσα Μπράιαντ: «Τα έβαλε» με ράπερ που προσέβαλε την μνήμη του Κόμπι

135

vanessa-bryant33

Έξαλλη με τους προσβλητικούς στίχους τραγουδιού του ράπερ, Μικ Μιλς, φέρεται να είναι η χήρα του αδικομαχένου Κόμπι Μπράιαντ

Οι στίχοι ενός ραπ τραγουδιού του Αμερικανού καλλιτέχνη Μικ Μιλς, στάθηκαν η αφορμή για να προκαλέσουν την οργή της συζύγου του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ.

Συγκεκριμένα στο εν λόγω κομμάτι γίνεται αναφορά στη συντριβή του ελικοπτέρου του θρυλικού μπασκετμπολίστα των Λέικερς τον Ιανουάριο του 2020.

«Η κοπέλα μου λέει πως με αγαπά, αλλά δεν μου το δείχνει. Αν μου λείψει, θα μπω στο ελικόπτερό μου και θα γίνω νέος Κόμπι».

Όπως ήταν φυσικό η Βανέσα Μπράιαντ αντέδρασε θεωρώντας ασεβείς και προσβλητικούς τους στίχους, λέγοντας: «Αγαπητέ, Μικ Μιλς, θεωρώ τον συγκεκριμένο στίχο εξαιρετικά ασεβή και με έλλειψη ευαισθησίας. Τελεία και παύλα. Δεν γνωρίζω τη μουσική σου, αλλά θεωρώ πως μπορείς να γράψεις καλύτερους στίχους από αυτόν. Αν είσαι θαυμαστής του Κόμπι, εντάξει, αλλά και πάλι υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσεις τον θαυμασμό σου στον σύζυγό μου. Αυτός ο τρόπος δείχνει έλλειψη σεβασμού και τακτ».

Ο Μικ Μιλς από τη μεριά του απάντησε στο twitter «Απολογήθηκα σε αυτή νωρίτερα και όχι δημοσίως. Δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω κάποιο vrial. Αν νοιάζεστε τόσο για το πένθος κάποιου τότε απλά αλλάξτε θέμα».