Βάνα Μπάρμπα: Το αστείο περιστατικό με τις μπανάνες

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” και θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη το 1984, όταν η Βάνα Μπάρμπα είχε πάει στο Λονδίνο για να διεκδικήσει τον τίτλο “Μις Κόσμο” .

Της Σοφίας Σιώζου

” Εδώ έχω κάνει το ασύλληπτο βέβαια, οφείλω να το πω. Γιατί στα Γιάννενα δεν είχαμε πολλά… Μετά τα Μις Ελλάς που είχα βγει στην Αθήνα, πάμε στο Λονδίνο. Εκεί, λοιπόν οι μπανάνες ήταν άφθονες. Στα πρωινά μας έφερναν εκατοντάδες μπανάνες. Δεν είχαμε μπανάνες εμείς, δεν τις βλέπαμε, ήταν δυσεύρετες. Εγώ κατέβαινα το πρωί πρώτη και καλυτερη στα πρωινά και έτρωγα τρεις μπανάνες στην καθισιά μου. Μέσα στις πρόβες 10 μέρες για το Μις Κόσμος, εγώ έχω γίνει μπανάνα. Βάνα-Μπανάνα. Γιατί όμως; Έχω πάρει τα κιλά. Δεν μου χωρούσε το φόρεμα που μου είχαν βάλει, ένα αρχαίο ελληνικό καταπληκτικό φόρεμα…” δήλωσε η εκρηκτική ηθοποιός.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.