Τζώρτζης Μονογυιός: Άνοιξαν τα μαγαζιά του στη Μύκονο – Τι είπε η γυναίκα του

594

sizigos_monogiou_art

Η σύζυγος του αδικοχαμένου επιχειρηματία Αθηνά Κοντοπάνου έθεσε ξανά σε λειτουργία τα τρία καταστήματα ενδυμάτων

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού το μοιραίο απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλειά της ενώ παράλληλα μέλημά της είναι να συνεχίσει την επαγγελματική δραστηριότητα του άνδρα της.

Το τελευταίο διάστημα εκτός από πένθος της και τη μάχη που δίνει η ίδια για την αποκατάσταση της υγείας της είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο Τζώρτζης Μονογυιός στη Μύκονο, το Jorjy, το Alchemist και το Room, να λειτουργήσουν ξανά.

Πριν από λίγες ημέρες η κυρία Αθηνά Κοντοπάνου κατόρθωσε να ξαναπερπατήσει -θυμίζουμε στο 40ήμερο μνημοσύνο καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι- ενώ με τη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ανοίξουν και πάλι τα μαγαζιά.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου. Εκείνη ήταν καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο.

Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε εκτός κάμερας πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την «γεμίζει» είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα