Τζορτζ Κλούνει: “Δεν περίμενα να γίνω πατέρας αλλά…”

Του Ταξιάρχη Ν.

Ο Τζορτζ Κλούνει δεν περίμενε να γίνει πατέρας, αλλά ήρθε η γυναίκα του Αμάλ και όλα άλλαξαν, είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky News.

Η Αμάλ Αλαμουντίν ήταν η αιτία για τη νέα ζωή του Τζορτζ Κλούνει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky News. Tο 2015 έγινε ο γάμος του με την δικηγόρο και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους.

“Πηγαίνω όπου με πάει η ζωή μου και ο κόσμος. Δεν περίμενα να αποκτήσω παιδιά και μια σύζυγο σε αυτό το σημείο της ζωής μου και τότε εμφανίστηκε η Αμάλ. Οπότε όλα άλλαξαν για μένα με έναν σημαντικά όμορφο και αναπάντεχο τρόπο”, ήταν το πρώτο του σχόλιο του διάσημου ηθοποιού, ενώ συνέχισε τονίζοντας: “Πάντα ήμουν πολύ εργατικός και σε αυτό πίστευα πολύ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ευχόμουν να είχα κάνει διαφορετικά αλλά αν όλα καταλήγουν εδώ, τότε μάλλον ήταν απαραίτητα» πρόσθεσε με φιλοσοφική διάθεση.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.