Τζόνι Ντεπ για Αμπερ Χερντ: «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»

251

Μηνύματα του Τζόνι Ντεπ σοκάρουν – Νέα στοιχεία για την ταραχώδη σχέση του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δεν έχει τέλος η μάχη στα δικαστήρια για τους πρώην συζύγους Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ με κατηγορίες για κακοποίηση και άσκηση βίας εκατέρωθεν. Οι δύο ηθοποιοί είχαν μια επεισοδιακή σχέση και έναν ακόμα πιο επεισοδιακό γάμο, ο οποίος κατέληξε με φωτογραφίες της χτυπημένης στο πρόσωπο Χερντ και μηνύσεις με απαιτήσεις εκατομμυρίων. Η Άμπερ Χερντ έχει κατηγορήσει τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» για κακοποίηση κομίζοντας στο δικαστήριο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Ο Τζόνι Ντεπ από την άλλη ισχυρίζεται ότι στο πλαίσιο καβγά η Χερν του πέταξε αντικείμενο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει το δάκτυλό του.

Σκηνές βίας έχουν περιγράψει από την πλευρά τους και οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με πιο πρόσφατη την καταγγελία του Ντεπ ότι η Άμπερ στον περίφημο καβγά του 2015 έσβησε ένα τσιγάρο πάνω στο μάγουλό του. Κυκλοφόρησε μάλιστα φωτογραφία του Ντεπ ξαπλωμένο σε φορείο, στην οποία φαίνεται σε άσχημη κατάσταση με ένα σημάδι στο μάγουλο.

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται ότι αυτά όλα είναι… λόγια. Δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να στηρίζει την άποψη της Χερντ πως ο ηθοποιός ήταν βίαιος. «Πουθενά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, ένα κείμενο ή ένα mail, ένα έγγραφο, όπου ο ηθοποιός να λέει: “Χτύπησα την Χερντ” ».

Πάντως, σε αγωγή της η ηθοποιός αποκαλύπτει δώδεκα (υποτιθέμενα) περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου με τον Ντεπ. Μπορεί να έμειναν παντρεμένοι μόνο έναν χρόνο, ήταν όμως αρκετό διάστημα για να δει το πιο εφιαλτικό πρόσωπο του Ντεπ. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, έγινε «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλoτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει.