Τζόνι Ντεπ: Δείτε την αντίδραση της δικηγόρου του όταν την ρωτούν αν έχει σχέση με τον ηθοποιό

208

johnny-depp-k-dikigoros

Η Καμίλ Βάσκεζ έχει αποκτήσει πλέον τη δική της «στρατιά» από φαν online, μετά την «αναμέτρησή» της με την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο – Ισχύει άραγε σε αυτήν την περίπτωση το «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»;

Τη δική της «στρατιά» από φαν online έχει αποκτήσει η Καμίλ Βάσκεζ, η όμορφη και χαρισματική δικηγόρος του Τζονι Ντεπ που πρόσφατα «αναμετρήθηκε» με την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο της Κομητείας Φέρφαξ, όπου εκδικάζεται η μήνυση του σταρ του Χόλιγουντ κατά της πρώην του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η στάση της Βάσκεζ στο δικαστήριο ενθουσίασε τους φαν του Τζόνι Ντεπ που αποθέωσαν τη δικηγόρο στα social media, ποστάροντας meme που την έδειχναν ως… Θεό Θορ, πλέκοντας το εγκώμιό της και ζητώντας επιτακτικά από τη φίρμα όπου εργάζεται να την κάνει συνέταιρο! Ένας χρήστης πόσταρε μια φωτογραφία του με μπλουζάκι «Αγαπάω την Καμίλ Βάσκεζ», ενώ υπήρξαν μέχρι και προτάσεις να αντικαταστήσει η νεαρή νομικός την Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2.

Πολλοί φαν του Ντεπ μάλιστα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, διαβλέποντας ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντεπ και την όμορφη Καμίλ. Κλιπ που δείχνουν τη δικηγόρο να γελάει με κάποιο αστείο του σταρ, να του ψιθυρίζει κάτι ενώ κάθεται δίπλα του, ή να τον αγκαλιάζει (κάτι που συνέβη στο τέλος της αντεξέτασης της Χερντ) ποστάρονται από χρήστες των social media με τη συνοδεία ρομαντικής μουσικής και με λεζάντες που εκφράζουν βεβαιότητα ότι… κάτι τρέχει!

Η ίδια η Βάσκεζ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο καθώς έβγαινε από το δικαστήριο την περασμένη Τρίτη «αν βγαίνει με τον Ντεπ», δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση, και απλώς γέλασε, προτού χαιρετήσει μερικούς φαν που βρίσκονταν έξω από το κτίριο και αποχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα