ΤΖΟΚΕΡ: 2 εκατομμύρια ευρώ στην αποψινή κλήρωση και μοναδικές προσφορές για τους online παίκτες στο ανανεωμένο tzoker.gr

368

ΤΖΟΚΕΡ:  2 εκατομμύρια ευρώ στην αποψινή κλήρωση και μοναδικές προσφορές για τους online παίκτες στο ανανεωμένο tzoker.gr

 

Το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ κληρώνει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, μετά από έξι συνεχόμενα τζακ ποτ.  Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση και διαδικτυακά, με λίγα κλικ, μέσω του tzoker.gr.

Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του παιχνιδιού, που γιορτάζει τρία χρόνια στον «αέρα», προσφέρει μια νέα ανανεωμένη εμπειρία στους παίκτες. Το καινούργιο περιβάλλον, το εμπλουτισμένο περιεχόμενο, οι νέες δυνατότητες και αποκλειστικές online λειτουργίες, κάνουν το παιχνίδι στο tzoker.gr πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό.

Το νέο tzoker.gr δίνει τη δυνατότητα για ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη κατάθεση δελτίου, με προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, αυτόματη συμπλήρωση και των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, συμπλήρωση 12 στηλών ανά δελτίο, αλλά και επανακατάθεση του ίδιου δελτίου με ένα κλικ.

Για όσους κάνουν νέα εγγραφή υπάρχει μια προσφορά καλωσορίσματος, ενώ για όλους τους διαδικτυακούς παίκτες είναι διαθέσιμη, έως και τις 31 Μαρτίου, μια μοναδική προσφορά για τα γενέθλια του ΤΖΟΚΕΡ online. Και για τις δυο προφορές ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Oι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα με την είσοδο τους στο tzoker.gr.

Στο νέο site, επίσης, οι παίκτες μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα των προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ.

Η κλήρωση ζωντανά στις 22:00

Στην τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, την περασμένη Πέμπτη, τέσσερις τυχεροί κέρδισαν από 11.105,89 ευρώ, στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού.

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 2 εκατομμύρια ευρώ, όπως όλες οι εβδομαδιαίες κληρώσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στην ανανεωμένη ιστοσελίδα tzoker.gr, μέσα από το Facebook, στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.