Τζάστιν Μπίμπερ – Χέιλι Μπάλντουιν: Η τρυφερή φωτογραφία στο κρεβάτι τους

166

 

Biebers

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν δείχνουν τον έρωτά τους στο Instagram. To ζευγάρι που επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ανέβασε στα social media μια τρυφερή φωτογραφία όπου οι δύο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο κρεβάτι τους. «Καλημέρα από την οικογένεια Μπίμπερ», γράφει στο μήνυμά του ο τραγουδιστής που έχει στην αγκαλιά του εκτός από τη γυναίκα του και το σκυλάκι τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

O τραγουδιστής πάντως φαίνεται να έχει συνέλθει από την ασθένεια που πριν από λίγους μήνες του είχε παραλύσει το πρόσωπο.

Ο γάμος και η… αγαμία

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 μετά από μόλις 12 εβδομάδες σχέσης. Οι δυο τους είχαν αποκαλύψει σε συνέντευξή τους στη Vogue πως μέχρι να παντρευτούν απείχαν από το σεξ.

Είχαν πει πως η «αγαμία» ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήραν, αλλά παραδέχθηκαν πως ο γάμος «πάντα θα είναι δύσκολος», προσθέτοντας πως «δεν είναι μαγική φαντασία».

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε αποκαλύψει πως τα θρησκευτικά πιστεύω του τον οδήγησαν στην αποχή από ερωτικές σχέσεις με την Χέιλι, καθώς στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι είχε «σοβαρό πρόβλημα με το σεξ». Μάλιστα αποκάλυψε πως τον Ιούνιο του 2018 ήδη απείχε έναν χρόνο από το σεξ.

«Ο Θεός δεν μας ζητάει να μην κάνουμε σεξ για εκείνον, επειδή θέλει κανόνες και τέτοια. Το κάνει για να σε προστατέψει από τον πόνο και το να πληγωθείς. Πιστεύω πως το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ επειδή δεν νιώθουν αρκετά καλοί, επειδή δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Και οι άντρες, και οι γυναίκες το κάνουν. Ήθελα να αφιερώσω ξανά τον εαυτό μου στο Θεό με τέτοιον τρόπο επειδή πραγματικά ένιωσαν πως θα ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Πιστεύω πως ο Θεός με ευλόγησε με την Χέιλι ως αποτέλεσμα. Υπάρχουν θετικά, ανταμείβεσαι για την καλή συμπεριφορά», είχε πει ο τραγουδιστής.

Βέβαια παραδέχεται πως ένας από τους λόγους που παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα ήταν επειδή ήθελε να κάνουν σεξ, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός. «Όταν την είδα σκέφτηκα πως είναι αυτό που ψάχνω», λέει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock