Τύχη μέσω διαδικτύου για παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ – Με ένα online δελτίο κέρδισε περισσότερα από 1,1 εκατ. ευρώ

375

Τύχη μέσω διαδικτύου για παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ – Με ένα online δελτίο κέρδισε περισσότερα από 1,1 εκατ. ευρώ - GRTimes.gr

Διπλή επιτυχία για παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ online – Κέρδισε πάνω από 1,1 εκατ. ευρώ με επιτυχίες στην 1η και 2η κατηγορία του παιχνιδιού

Τρεις τυχεροί παίκτες μοιράστηκαν τα 3.379.910 ευρώ του τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ, στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής, με τον καθένα να κερδίζει από 1.126.636 ευρώ. Οι δύο νέοι εκατομμυριούχοι του παιχνιδιού κατέθεσαν τα τυχερά δελτία σε καταστήματα ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία και στην Κομοτηνή, ενώ ο τρίτος έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου. Ο συγκεκριμένος παίκτης μάλιστα, ο οποίος έπαιξε ένα πλήρες σύστημα, σημείωσε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού και κέρδισε επιπλέον το ποσό των 29.964 ευρώ.

600.000 ευρώ στην αποψινή κλήρωση 

Στη σημερινή κλήρωσή του, το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Η κατάθεση δελτίων, τόσο μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ όσο και μέσω διαδικτύου, θα ολοκληρωθεί στις 21:30.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στην κλήρωση είναι μια απλή διαδικασία που γίνεται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Οι παίκτες μπαίνουν στο tzoker.gr ή κατεβάζουν την εφαρμογή TZOKEΡ από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ,  κάνουν εγγραφή και δημιουργούν το λογαριασμό τους, μέσω του οποίου στη συνέχεια συμπληρώνουν και καταθέτουν το δελτίο τους.

Δώρα για τους online παίκτες 

Τόσο στη σημερινή κλήρωση, όσο και στις επόμενες δύο, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, οι διαδικτυακοί παίκτες με τη συμμετοχή τους διεκδικούν και δώρα. Για την προσφορά «Gifts For you», ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.