Τσιτσιπάς: “Όνειρό μου το ολυμπιακό χρυσό”

191

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και τόνισε ότι όνειρο του αποτελεί ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Στη Μανίλα βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η ομάδα της Ελλάδας για το Davis Cup που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκεί από τις 6 έως 7 Μαρτίου.

Την άφιξή του ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε γνωστή μέσω social media, ενώ τόνισε: «Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου όσο το δυνατόν καλύτερα».

O Τσιτσιπάς έφτασε με την αποστολή της εθνικής, με τον αδερφό του, Πέτρο, καθώς και τους Μιχάλη Περβολαράκη και Μάρκο Καλοβελώνη.

Η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Φιλιππίνες στα play-off του World Group II του Davis Cup διεκδικώντας μια ιστορική πρόκριση.
Mε τις Φιλιππίνες αγωνίζονται Αλκάνταρα και Πάτρομπον, που προέρχονται από το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες της Νοτιοανατολικής Ασίας το 2019.

Μιλώντας επίσης στην ιστοσελίδα intiatimes, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάμεσα σε άλλα, επανέλαβε την επιθυμία του για την κατάκτηση του Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο.

«Ονειρεύομαι ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά για τους Έλληνες. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από την Ελλάδα, από εκεί είναι η προέλευσή τους. Τα μάτια μου θα γεμίσουν δάκρυα εάν φύγω από το Τόκιο με ένα μετάλλιο. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Είναι πολύ ωραίο να το έχεις. Είναι ένα ορόσημο, μία μεγάλη επιτυχία, μπορείς να το πεις όπως θέλεις. Θα είναι δύο από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου στο Τόκιο», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής.