Τσακώθηκαν άγρια για το… τίνος είναι το παιδί, της έκοψε το κεφάλι και αποκοιμήθηκε

του Άρη Π.

Ο 27χρονος Τζούνιορ Φαγιά Κάρλος σχεδόν αποκεφάλισε τη 19χρονη σύντροφό του και έπειτα αποκοιμήθηκε δίπλα στο πτώμα της, στο Περθ της Αυστραλίας.

 

Όλα έγιναν στις 30 Δεκεμβρίου του 2017, όταν ο Κάρλος αφού ήπιε μπέρμπον, κρασί σε συνδυασμό με μεθαμφεταμίνη, κάνναβη και υπνωτικά, σχεδόν αποκεφάλισε την 19χρονη Κριστίνι Ντ’ Κρουζ, τη μαχαίρωσε στο λαιμό και το κεφάλι.
Ο Κάρλος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση και υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ μάλωσαν με την Κριστίν για την πατρότητα του παιδιού τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια και σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με την οικογένεια της 19χρονης, η κοπέλα συχνά έφερε μώλωπες και τραύματα στο σώμα της, σύμφωνα με το ABC.

Δύο εβδομάδες πριν τη φρενήρη επίθεση με μαχαίρι, το θύμα είχε βγάλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Κάρλος αλλά συνέχισε να τον βλέπει ανεξάρτητα.

Την ημέρα της δολοφονίας, αφού τη μαχαίρωσε επανειλημμένα, ο Κάρλος αποκοιμήθηκε και το πτώμα της Κριστίν βρέθηκε αργότερα καλυμμένο με μια κουβέρτα στο μπάνιο.

Ο Κάρλος δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.