Τρόμος για την κοπέλα που ξύπνησε σε άδειο αεροπλάνο!

της Ευρυδίκης Γ.
24.06.2019 | 18:30 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

 

Πως θα νιώθατε αν ανοίγατε τα μάτια σας στη διάρκεια μιας πτήσης σας και βλέπατε το απόλυτο σκοτάδι; Αυτό ακριβώς έζησε μια γυναίκα που κλειδώθηκε σε αεροπλάνο!

Μια πτήση σχεδόν δύο ωρών από το Κεμπέκ στο Τορόντο του Καναδά μετατράπηκε σε εφιάλτη για τη γυναίκα που αποκοιμήθηκε και ξυπνώντας αντίκρισε άδειες τις υπόλοιπες θέσεις του αεροπλάνου που ταξίδευε. Αυτό δεν ήταν το μόνο που της προκάλεσε τον απόλυτο πανικό καθώς τα φώτα ήταν κλειστά και οι πόρτες κλειδωμένες!

Αλλά η κακή της τύχη δεν σταμάτησε εκεί αφού το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία με αποτέλεσμα να προσπαθεί με φακό να τραβήξει την προσοχή οποιουδήποτε βρισκόταν στον χώρο του αεροδρομίου. Ευτυχώς ένας υπάλληλος την εντόπισε και αφού την κατέβασε από το αεροπλάνο που βρισκόταν σε ύψος 10 μέτρων , της είπε «Πώς είναι δυνατόν να σε άφησαν στο αεροπλάνο;», με εκείνη να απαντάει «κι εγώ αναρωτήθηκα ακριβώς το ίδιο!»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.