Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν την 16χρονη κόρη τους απαγχονισμένη

195

Επιχειρούσαν να επαναφέρουν την 16χρονη στη ζωή για 45 λεπτά – Συνέχισαν την προσπάθεια και κατά τη διακομιδή της ανήλικης στο «Παπαγεωργίου», όμως δεν τα κατάφεραν

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία μιας 16χρονης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η ανήλικη βρέθηκε κρεμασμένη το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της. Την κοπέλα εντόπισαν οι γονείς της όταν επέστρεψαν στο σπίτι.

Στο σημείο κλήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Επί τόπου έσπευσαν άμεσα μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ένα όχημα μικρού όγκου, μια μοτοσικλέτα ταχείας ανταπόκρισης και ένα ασθενοφόρο.

Επιχειρούσαν να επαναφέρουν την 16χρονη στη ζωή για 45 λεπτά. Συνέχισαν την προσπάθεια και κατά τη διακομιδή της ανήλικης στο «Παπαγεωργίου». Παρά τη μάχη που έδωσαν γιατρός και διασώστες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Οι γονείς της 16χρονης μαθήτριας βρίσκονται σε σοκ καθώς ποτέ δεν πίστευαν ότι η κόρη τους θα μπορούσε να φτάσει να αφαιρέσει τη ζωή της.

Το παιδί αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κάτι το οποίο οι γονείς  γνώριζαν και την έβλεπε τακτικά ειδικός γιατρός ο οποίος τους είχε δώσει και τις ανάλογες ιατρικές συμβουλές.