Τότε ξεκινούν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας του Spider-Man!

του Δημήτρη Δεληγιάννη

391

Το Phase 4 του MCU σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει καθώς περιμένουμε την πρεμιέρα του Black widow με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson, όμως μέσα στις ταινίες αυτής της τέταρτης φάσης είναι και το τρίτο κεφάλαιο του Spider-Man με τον πρωταγωνιστή Tom Holland να μας αποκαλύπτει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Μετά και το τέλος του Endgame και εν συνεχεία της τρίτη φάσης του Μarvel Cinematic Universe όλοι οι fans περιμένουν με ανυπομονησία το Phase 4 το οποίο σε λίγο καιρό θα
ξεκινήσει με την solo ταινία της Scarlett Johansson στο ρόλο της Black Widow.

Όμως στην τέταρτη φάση υπάρχει και το τρίτο κεφάλαιο του Spider-Man με τον Tom Holland να μας αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Inquirer.net πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας.

Τα γυρίσματα των νέων περιπέτειών του Άνθρωπου-αράχνη θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο στην πόλη της Ατλάντας. Έκτος από την Zendaya στον ρόλο της MJ δεν έγινε γνωστό κάποιο άλλο όνομα του cast, ενώ παράλληλα ο πρωταγωνιστής ανέφερε πως το σενάριο είναι πολύ “άρρωστο”.

O Holland στην συνέχεια στάθηκε στην σχέση του χαρακτήρα του με την MJ δηλώνοντας: “Όσον αφορά τη σχέση μεταξύ Peter και MJ δεν είμαι πολύ σίγουρος τι θα είναι.” Ενώ στο ερώτημα αν βρεθεί στις επερχόμενες ταινίες The Eternals ή Shang-Chi ο ίδιος απάντησε πως δεν είναι σίγουρος.