Τον χτύπησαν με το αυτοκίνητο

του Ταξιάρχη Ν.

Στα χέρια της Αστυνομίας ο ένας δράστης, ενώ αναζητείται και ο οδηγός.

Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους χτυπώντας τον με το αυτοκίνητο ο 19χρονος οδηγός και ο 58χρονος συγγενής του που ήταν μέσα στο όχημα και επιτέθηκαν σε έναν 42χρονο γνωστό τους. Αυτό το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στη Λαμία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ανθήλης.

Σύμφωνα με το τις πληροφορίες του lamiafm1.gr, οι δύο που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο εντόπισαν τον 42χρονο και ο 19χρονος οδηγός κάνοντας κάποιους ελιγμούς και χτυπώντας τον.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ από το Νοσοκομείο Λαμιέων διότι είχε τραυματιστεί από το χτύπημα στο πόδι του. Ο ίδιος νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει για τη ζωή του.

Οι έρευνες των αρχών εντόπισαν πολύ γρήγορα τον 58χρονο, ο οποίος συνελήφθη και του κατασχέθηκε το Ι.Χ. του, ενώ ακόμη αναζητείται ο 19χρονος χωρίς να έχουν βρει κάποια παραπάνω στοιχεία γύρω από αυτό.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.