Το ξέσπασμα του συζύγου της Λαμπίρη: «Χάθηκαν ζωές… Κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι»

29.07.2018 | 18:50 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος ο οποίος υπήρξε κοινοτάρχης Πικερμίου και είναι σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, έζησε τον εφιάλτη της φονικής φωτιάς στο Μάτι.

«Δεν υπήρχε καμία οργάνωση, καμία πρόληψη. Και εγκλώβισαν τον κόσμο. Σαν τα ποντίκια κάηκαν. Εγώ ήξερα και έφυγα, γιατί είμαι 50 χρόνια στην περιοχή» είπε ο πρώην κοινοτάρχης του Πικερμίου στην εκπομπή Παιδιά από σπίτι μιλώντας για την τραγική φωτιά. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Αλλιώς θα καιγόμουν αν δεν ήξερα. Μη κλαίμε για τα σπίτια, για τα τσιμέντα.
Μέτρα, μέτρα, μέτρα. Πρώτα είναι ο άνθρωπος, η περιουσία, το δάσος και εδώ έχουν χάσει τη μπάλα. Πρώτα βάζουν το δάσος και μετά τον άνθρωπο. Και τελικά χάνουν και τον άνθρωπο και το δάσος. Έχουμε χάσει τη μπάλα τελείως. Το τελευταίο είναι το σπίτι. Μιλάμε για τα τσιμέντα. Χαθήκαν ανθρώπινες ζωές. Περιβάλλον δεν υπάρχει. Εμένα κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.