Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για ψευδές δημοσίευμα

της Ευρυδίκης Γ.
17.07.2019 | 20:00 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσω story της στο Instagram «τα χωσε» για άρθρο που τη θέλει να πουλάει χάπια αδυνατίσματος.

Ψευδές δημοσίευμα ήθελε την γνωστή παρουσιάστρια να συνδέεται με εταιρία που πουλάει χάπια αδυνατίσματος, κάτι το οποίο πληροφορήθηκε μέσω των χιλιάδων followers της που την ειδοποίησαν εγκαίρως. Για την ακρίβεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε τα παρακάτω:

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα… Το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο»

Δείτε το story εδώ:

Πρόελευση βίντεo: gossip-tv.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.