Το Shopping Star αυτή τη βδομάδα ταξιδεύει στην Κρήτη

52

Shopping Star Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει και γράφει τηλεοπτική ιστορία για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!

Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί!

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 21ς εβδομάδας της 3ης σεζόν, αναδείχθηκε η 50χρονη Λίνα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 16:00  θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες με καταγωγή από την Κρήτη, της 22ης εβδομάδας,   για την 3η σεζόν του Shopping Star!

–              Η 45χρονη Δήμητρα, ιδιωτ. υπάλληλος

–              Η 30χρονη Χρύσα, παρουσιάστρια

–              Η 22χρονη Εβελίνα, δημοσιογράφος

–              Η 33χρονη           Ιώ, δημ. υπάλληλος

–              Η 45χρονη  Νίκη, κομμώτρια

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία

μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι

«Καλεσμένη σε πολιτικό γάμο»