Το Πρωινό: Η προκλητική δήλωση της Στέλλας Μιζεράκη και το άγριο ξέσπασμα των συνεργατών της Σκορδά!

Ξέσπασαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μετά τη δήλωση της Στέλλας Μιζεράκη!


Η Στέλλα θα συμμετέχει στην ταινία «Ρόδα Τσάντα και κοπάνα 5» και σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό είπε μεταξύ άλλων: «Πηγαίνω και παρακολουθώ σεμινάρια στον ΑΝΤ1 Medialab, θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με το χώρο της τηλεόρασης»! Και στη συνέχεια έκανε την βαρύγδουπη δήλωση: «Θα ήθελα να κάνω τη δική μου εκπομπή ακόμα και δελτίο ειδήσεων να παρουσιάσω… το κάνω στη σχολή και μου αρέσει»!

Αυτή την δήλωση της Μιζεράκη, άκουσαν η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης και ξέσπασαν!

Ο Άρης εκτός εαυτού είπε: «Το να βγαίνεις σε μια εκπομπή και να λες ότι θέλεις από το Power of Love να έρθεις στο δελτίο ειδήσεων, νομίζω ότι υπάρχουν χιλιόμετρα. Φαίη, θα μαλώσουμε. Η τηλεόραση έχει την ίδια αφέλεια με την κυρία Μιζεράκη. Επειδή ζούμε στην εποχή της φτήνιας και της αφέλειας, την ίδια αφέλεια που μας φτύνει στα μούτρα η κυρία Μιζεράκη, με την ίδια αφέλεια μας αντιμετωπίζουν και τα κανάλια. Όταν δίνονται ευκαιρίες στη Στέλλα Μιζεράκη να παρουσιάσει εκπομπή και βγαίνει και λέει ότι θα κάνει και το δελτίο ειδήσεων, είμαι γελοίος που κάθομαι και δέχομαι ότι κάνω αυτή τη δουλειά… Φαίη, θα με εκνευρίσεις. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δεν έχω χιούμορ για τη Στέλλα Μιζεράκη όταν λέει ότι θέλει να κάνει δελτίο ειδήσεων. Με συγχωρείς πάρα πολύ, μη μας βάζεις να λέμε πράγματα που δεν θέλουμε. Δεν θα αντιμετωπίσουμε και σε αυτό το πάνελ την αφέλεια. Δεν θα το αντιμετωπίσω με χιούμορ, Φαίη διαφωνώ μαζί σου. Δεν μπορώ να δέχομαι άλλες ανοησίες πια»!

Και η Αφροδίτη Γραμμέλη στο ίδιο ύφος είπε: «Δεν μπορεί η Στέλλα Μιζεράκη να κάνει δελτίο ειδήσεων. Δεν μπορεί να έχεις πάει στο Power of Love ημίγυμνη, να έχεις βάλει 2 κιλά μαλλί… Δεν μπορεί να βγαίνει η κάθε κοπέλα μέσα από ριάλιτι και να λέει ότι θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων. Εμάς μας προσβάλει αυτό το πράγμα. Πριν από 10 χρόνια καμία Μιζεράκη δεν θα τολμούσε να το πει αυτό. Τι δουλειά έκανε πριν μπει στο Power of Love; Ξέρει κανείς;»!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.