Το πρωινό: Φαίη Σκορδά για δηλώσεις Λυκουρέζου: «Σαν μάνα εγώ θα αντιδρούσα πολύ άσχημα…» (video)

Το πρωινό: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, παρενέβη, χθες (5/6), στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, προκειμένου-όπως είπε ο ίδιος, να υπερασπιστεί την κόρη του, Μαρία – Ελένη.

Απόσπασμα από την συγκεκριμένη εκπομπή, παίχτηκε σήμερα (6/6) και στην εκπομπή «Το πρωινό» και φυσικά και σχολιάστηκε η κόντρα της Μαρίας – Ελένης, με την αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου.

Στη Φαίη Σκορδά, ωστόσο, φαίνεται πως δεν άρεσαν και πολύ οι δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος, λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Αν αύριο μεθαύριο γνωρίσω έναν άνθρωπο και είμαι μαζί του και μετά για κάποιον λόγο οι δρόμοι μας χωρίσουν και ακούσω να λέει “φιλοξενούσα τα παιδιά”, σαν μάνα είναι πάρα πολύ άσχημο.

Θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα. Αν ζούσε η Ζωή Λάσκαρη και το άκουγε αυτό…

Η αγάπη δεν σταματάει. Υπάρχουν άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά και τα αγαπούν το ίδιο.
Εγώ δεν παίρνω θέση, μπορεί η Μάρθα να έχει άδικο, δεν με αφορά. Απλώς λέω ότι ο μπαμπάς, ο παππούς, αν ένα παιδί το αισθάνεσαι παιδί σου και το έχεις μεγαλώσει, αυτό θα συνεχίσει μέχρι την τελευταία σου στιγμή.

Αυτό που θα ήθελε η Ζωή Λάσκαρη είναι τα παιδιά της και το εγγόνι της να είναι καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.