Το πρωινό: Απίστευτη ένταση με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τη θανατική ποινή (Vid)

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη θανατική ποινή και την άποψή του ότι αυτή πρέπει να επανέλθει!


Ο Τριαντάφυλλος είπε σε συνέντευξή του στην κυπριακή εκπομπή «Όλα Καλά»:«Και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Βέβαια! Μπαίνουν μέσα και πιάνουν τη γιαγιά και τη στραγγαλίζουν και τη δένουν και της χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο. Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι εσύ; Έτσι έκανες; Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα. Το παλιό, το ωραίο. Όχι όπως στην Αμερική, κυριλέ με ενεσούλα. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα να γίνει».

Μετά από αυτό το απόσπασμα έγινε χαμός στο Πρωινό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη«πάγωσε» αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Παιδιά, έχει σταματήσει να χτυπάει η καρδιά μου; Έχει μουδιάσει ο αυχένας μου! Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος; Είναι νομοθέτης; Πώς τα λέει αυτά που λέει; Πώς λέει να κρεμάμε ανθρώπους στο Σύνταγμα; Πού ζουμε! Είναι απαράδεχτο! Ζούμε σε κράτος με νόμους, με δικαιοσύνη, που δικάζει όσους κάνουν εγκλήματα… Σε ποια εποχή ζούμε κι ακούμε αυτά τα πράγματα;».

Δείτε την αντίδραση της υπόλοιπης ομάδας και την ένταση που προκλήθηκε στο παρακάτω βίντεο ΕΔΩΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.