Το μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη που ταυτίστηκαν πολλές φίλες της στο instagram!

της Λίνας Μ.

Μπορεί να διέψευσε τις φήμες για γάμο, όμως η Μαρία Ηλιάκη, είναι ερωτευμένη και δημοσίευσε ένα μήνυμα που… άγγιξε πολλούς followers της στο instagram!

Υπέρ των αλλαγών δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στο instagram, με τα like να πέφτουν βροχή και τις φίλες της να ταυτίζονται απόλυτα!

Δείτε το μήνυμα:
«Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 σπίτια…ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό…θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση…ούτε να ξεκουνηθώ από την καθημερινότητα μου αλλά ούτε και να ξεβολευτώ…άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα…έλα όμως που η ζωή  με «ξεβόλεψε» και καλά μου έκανε!!…γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου όμορφα τοπία…ωραίες συνήθειες…άλλες κουλτούρες…ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις…και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό…που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα…στην Ελλάδα η άλλου…και δεν έχει και καμία σημασία …σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ…έστω και για μια φορά στη ζωή σου …ξεβολευτείτε λοιπόν!!!

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.