Το μήνυμα Ελληνίδας Εστεμμένης για τον χαμό του πατέρα της: «Θα ζήσω το θάνατό σου όπως τη ζωή σου»

Πριν από μερικά 24ωρα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας πρώην εστεμμένης καλλονής και εκείνη θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσω των social media.

Ο λόγος για τη Zέτα Λογοθέτη η οποία στα τέλης της δεκαετίας του ’90 μεσουρανούσε στις ελληνικές πασαρέλες αλλά και την τηλεόραση, στην παρουσίαση.

Η ίδια, η οποία έχει εδώ και χρόνια αποσυρθεί καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, έγραψε για τον πατέρα της ένα ποστ αρκετά αινιγματικό.

«Θα ζήσω το θάνατό σου ακριβώς όπως έζησα και τη ζωή σου, παρέα με την απουσία σου… Χωρίς θυμό, χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης. Αντίο» έγραψε η ίδια ανεβάζοντας και μία κοινή τους φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Το ποστ της αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είχε η ίδια στο πλευρό της τον πατέρα της όταν μεγάλωνε, όμως αποφάσισε να μην είναι θυμωμένη μαζί του. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τα ίδια συναισθήματα αποφάσισε και να τον αποχαιρετήσει τώρα που δεν είνα πια εν ζωή.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της…

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.