«Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου…», υποστήριξε ο 54χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του στην Ιεράπετρα

334

dolofonia_ginaika_ierapetra_art

«Θόλωσα, μετά δεν θυμάμαι τι έγινε…», είπε στην απολογία του – Ο καθ’ ομολογίαν δράστης τόνισε πως το μαχαίρι το πήρε μαζί του όχι γιατί είχε προμελετήσει το έγκλημα, αλλά γιατί ήθελε να προστατευτεί από τον οξύθυμο σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του

Την δική του εκδοχή επιχείρησε να δώσει κατά την απολογία του ο προφυλακισμένος 54χρονος καθ ομολογίαν συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα ανέφερε πως το μαχαίρι το πήρε μαζί του όχι γιατί είχε προμελετήσει το έγκλημα, αλλά γιατί ήθελε να προστατευτεί από τον οξύθυμο σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του.

«Το μαχαίρι το είχα πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από την σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στην δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στην δουλειά με τον […] και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω με την Νεκταρία μπορεί να μου έκανε επίθεση, γι αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου», τόνισε χαρακτηριστικά στην απολογία του, σύμφωνα με τον ANT1.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα