Το “Fast & Furious 7” με πρωταγωνιστή τον αδερφό του Paul Walker;

Δείτε το video!

paul

Μία πρόταση τιμητική… συναισθηματική… δύσκολη, όσο δύσκολη είναι και απάντηση είτε αρνητική είτε θετική. Ο λόγος για την πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες του εξωτερικού έγινε στον μικρότερο αδερφό του Paul Walker, τον Cody, από την  παραγωγή του «Fast & Furious» για να αντικαταστήσει, τον χαμένο πρωταγωνιστή – αδερφό του!

Τα γυρίσματα του «Fast & Furious 7» δεν είχαν ολοκληρωθεί όταν ο Paul βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην φλεγόμενη Porsche του και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τα «παγώσουν», παρά το ότι έχει ανακοινωθεί πως η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2014.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παραγωγή στο πρόσωπο του 25χρονου Cody τον ιδανικό αντικαταστάτη του αδικοχαμένου ηθοποιού και του πρότεινε να ολοκληρώσει την ταινία.

Ο Cody Walker εργάζεται ως κασκαντέρ, ενώ η ομοιότητά του με τον αδερφό του είναι εμφανής.

«Ο Cody δεν έχει απαντήσει. Αν συμφωνήσει, θα το κάνει γιατί θέλει να τιμήσει την μνήμη του αδερφού του. Βέβαια, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν, ενώ οι συντελεστές, όπως και οι συγγνείς, θρηνούν ακόμα για την απώλεια του Paul», δήλωσε πηγή από την παραγωγή της ταινίας.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.