Το «Αλ Τσαντίρι» επιστρέφει απόψε στο Open!

160

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με τη σατιρική εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» και τη νέα ενότητα το «Αλ Σιχτίρι» στο Open.

Η εκπομπή που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια επιστρέφει ανανεωμένη και φυσικά με νέο εντυπωσιακό σήμα αρχής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει με τον γνωστό σατιρικό του τρόπο όλα τα θέματα της επικαιρότητας για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό Αλ Σιχτίρι, ποδαρικό στο οποίο θα κάνει απόψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Θα θελήσεις να συγκινήσεις, να προβληματίσεις ή μόνο να διασκεδάσεις; Ή θες να φύγει το κοινό σου προβληματισμένο και συγκινημένο;» είχε ερωτηθεί πριν λίγες μέρες από τον Σαραντάκο και είχε πει: «Με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα δηλαδή με την έννοια να βγω με μια χαζή χαρά σαν να μη ξέρω τι έχει γίνει στον κόσμο και πού πάμε. Η εποχή δεν έχει το βάρος που είχε τα προβλήματα τα έχει, τα ίδια το βάρος των προβλημάτων δεν είναι το ίδιο και είμαι προσεχτικός στις λέξεις μου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει η διάθεση περισσότερο, να το σχολιάσεις καλύτερα, πιο άφοβα… Σε ένα κόσμο θυμωμένο δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο κέφι. Είναι σαν να είμαστε σε ένα καράβι και περνάμε ένα ζόρι, θα σου φταίει ο καπετάνιος, σου φταίει ο Λαζόπουλος σου φταίνε όλοι γιατί εσύ είσαι πλήρωμα αλλά όταν φύγουμε από τη δύσκολη μεγάλη τρικυμία μπορούμε να δούμε πώς αντιδρούσαμε πριν εμείς κι άλλος στη δύσκολη περίοδο. Η πορεία των ανθρώπων σήμερα είναι μια μέρα κέφι τρεις μέρες «βύθιση».

 

View this post on Instagram

 

Το καινουργιο σημα.Καλη μας αρχη !

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on