«Τις τελευταίες μέρες γνωρίζαμε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Βασίλη Λυριτζή…»

Ο Βασίλης Λυριτζής πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Απριλίου νικημένος από τον καρκίνο ύστερα από έναν περίπου μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».


Ο δημοσιογράφος όταν έμαθε για τον καρκίνο –κάπου στα τέλη Νοέμβρη–, συνέχισε να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Αποχώρησε αξιοπρεπώς, όταν σχεδόν είχε αλλοιωθεί η φωνή του.

Στη Real life μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του Βασίλη Λυριτζή, αλλά και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής… Πώς βίωσες αυτή την απώλεια;

Τις τελευταίες ημέρες γνωρίζαμε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο, ακόμη κι αν το ξέρεις, όταν έρχεται αυτή η στιγμή, είναι αβάσταχτη. Ο Βασίλης ήταν με μια λέξη γενναιόδωρος στην πολιτική του άποψη, με τους συναδέλφους, σε όλα του. Βιάστηκε…

Κατά τα άλλα, πώς είναι η τηλεοπτική σεζόν;

Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνουμε την εκπομπή με τον Δημήτρη και είναι σαφέστατα μια πάρα πολύ καλή χρονιά για εμάς. Όχι μόνο στα νούμερα της AGB, αλλά και από πλευράς λειτουργικότητας και χημείας.

Εξακολουθείτε να διαφωνείτε με τον Δημήτρη Οικονόμου;

Όσο περνά ο καιρός, έχω όλο και πιο διαφορετικές απόψεις. Έχω συνειδητοποιήσει πως το πιο ωραίο μας τελικά είναι όχι μόνο να διαφωνούμε μεταξύ μας, αλλά να το συζητάμε και στον αέρα και να παίρνουμε και μηνύματα από τηλεθεατές που λένε «συμφωνώ με τη μία ή την άλλη άποψη».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.