«Της έδωσαν το χάπι του βιασμού. Το ποδήλατό της βρέθηκε κλειδωμένο…χιλιόμετρα μακριά»!

Μια ιστορία που μου ράγισε την καρδιά- Εκτυλίχθηκε στο κέντρο του Άμστερνταμ

χαπι

Μια συγκλονιστική ιστορία έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης.

Μια όμορφη νεαρή κοπέλα, 24 ετών, ήρθε από τη Σουηδία στο Άμστερνταμ για να σπουδάσει στον τομέα της επικοινωνίας.

Η φοιτητική ζωή σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκεσαι φημίζεται για τα πάρτι και την καλοπέραση.. Όχι όμως για το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη προχθές.

….Έντρομη στεκόταν στην πόρτα του κτιρίου 86-90 σε κεντρικό δρόμο του Άμστερνταμ , ενώ την βαστούσε η κολλητή της και ο αδερφός της..

Ο αδερφός της, ο Adam, ζήτησε από τον συγκάτοικό μου να ανέβει στο κτίριο μαζί με την αδερφή του να δουν τους χώρους..

Στην αρχή κανείς μας δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν στο κτίριο.

Το κορίτσι , ονόματι  Shirley , έμοιαζε «χαμένο». Το μόνο που  κατάφερε να ψελλίσει κοιτάζοντας τα δυο μπάνια και τα δωμάτια ήταν «όχι όχι, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο»….

Όπως μας εξήγησε ο Adam, το «μοιραίο» βράδυ, η αδερφή του βγήκε με φίλες της να διασκεδάσει. Στο μπαρ που πήγε, στο κέντρο του Άμστερνταμ , έπιασε την κουβέντα με μια παρέα και μετά…

Κάποιος έριξε κάτι στο ποτό της , το χάπι του βιασμού όπως εξήγησε ο Adam και στη συνέχεια , η αντροπαρέα πήρε μαζί της την Shirley…

Το ποδήλατό της βρέθηκε κλειδωμένο 15 λεπτά μακριά από το σπίτι της, κάποια από τα ρούχα της έλειπαν, ενώ η κοπέλα βρέθηκε στο σπίτι της να κοιμάται.

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, ενώ ψάχνει φοβισμένη στις πολυκατοικίες μήπως θυμηθεί τον χώρο στον οποίο εκτυλίχθηκε το δυσάρεστο συμβάν και…  εικόνες από εκείνο το βράδυ.

Ολγίνα ΣαντίκουΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.