Τήνος: Ο 93χρονος είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του 50χρονου – Οι μηνύσεις και οι διαφορές τους

344

Σημειώνεται πως το 50χρονο θύμα είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον δράστη

Μετά τις αρχικές πληροφορίες για το έγκλημα στην Τήνο, όπου ο 93χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του, φαίνεται πως οι Αρχές συλλέγοντας νέα στοιχεία γύρω από τις αντιδικίες που είχαν οι δύο άνδρες, φτάνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη και όχι για επίθεση εν βρασμώ ψυχής.

Οπως φαίνεται, ο υπερήλικας είχε αποφασίσει πώς θα κινηθεί προκειμένου να εκτελέσει το θύμα του καθώς γνωρίζοντας τι ώρα έφυγε από την εκκλησία και ποιο δρόμο ακολούθησε με το αυτοκίνητό του.

Ο δράστης, που έχει συλληφθεί και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για απόπειρα σωματικών βλαβών σε βάρος του 50χρονου αγιογράφου.

Και αυτό διότι ο 93χρονος είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει με μία ξύλινη μαγκούρα, προκαλώντας τότε μήνυση σε βάρος του ηλικιωμένου που οδήγησε και στην καταδίκη του τελευταίου.

Μηνύσεις είχε καταθέσει και ο 93χρονος σε βάρος του αγιογράφου, οι οποίες ωστόσο είχαν αρχειοθετηθεί γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Ο ηλικιωμένος είχε κατηγορήσει τον αγιογράφο ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι ρίχνοντας φάρμακα στο νερό, ενώ σε άλλη χρονική περίοδο τον είχε κατηγορήσει για τοποθέτηση παράνομης κεραίας στην ταράτσα του κτιρίου, όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr