Τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon TV» – Εκκενώθηκε το κτίριο

339

epsilon1

Άγνωστοι τηλεφώνησαν στον τηλεοπτικό σταθμό στη διάρκεια εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη

Τηλεφώνημα για βόμβα αναστάτωσε δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς και καλεσμένους του τηλεοπτικού σταθμού «Εpsilon TV» στις εννέα η ώρα το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live».

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι τηλεφώνησαν στον τηλεοπτικό σταθμό υποστηρίζοντας πως «σε 15 λεπτά θα ανατιναχτεί το κτίριο». Οι άγνωστοι, μάλιστα, έλεγαν στο τηλέφωνο, σύμφωνα με μαρτυρίες, πώς «θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη το Φουρθιώτη που υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του».

epsil1

Στο στούντιο υπήρχαν καλεσμένοι: ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ο δημοσιογράφος Σταύρος Ζαγκανάς, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γαβρηλος Χαλκιώτης, ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε φιλοξενηθεί και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

epsil2
epsil3

Το κτίριο εκκενώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ ο παρουσιαστής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και περέμεινε για δύο ώρες για λόγους προστασίας.

epsil4

Πηγή: Πρώτο Θέμα