Τι θα αλλάξει σε λίγο καιρό στο Instagram

της Ελευθερίας Καραμπίνη

Η επόμενη μεγάλη διόρθωση του Instagram κατά του bulling έρχεται με τη μορφή τεχνητής νοημοσύνης και της δυνατότητας των χρηστών να περιορίζουν τους λογαριασμούς από το να σχολιάζουν δημοσίως.

Ο χρήστης πλέον θα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει εάν ένα σχόλιο που είναι «προσβλητικό» θα φαίνεται ή όχι, δημόσια στο λογαριασμό του!

Μεσω της νέας εφαρμογής ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να περιορίζει το προσβλητικό σχόλιο του χρήστη που το έγραψε έτσι ώστε να ειναι ορατό μόνο σε εκείνον που το έγραψε, καθώς επίσης εάν  στείλει ένα μήνυμα να μη φαίνεται εάν έχει διαβαστεί η όχι! 

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο μέλλον θα υπάρχει η δυνατότητα ερώτησης σε εκείνον που γράφει προσβλητικό μηνυμα εάν θέλει όντως να το γράψει η όχι!

Η εταιρεία Instagram είπε ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών ενθάρρυνε «κάποιους» ανθρώπους να αναλογιστούν τι είχαν γράψει και να ανατρέψουν αυτό που έγραψαν. 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.