Τι συνέδεε τη νικήτρια του GNTM με τον ηθοποιό, Αριστοτέλη Αποσκίτη που «έφυγε» ξαφνικά;

560

Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του!

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από το facebook του, όπου ένας φίλος του αποκάλυψε πως βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, αγκαλιά με τον σκύλο του.
Τι σχέση όμως είχε ο ηθοποιός με τη νικήτρια του «Greece’s next top model», Ειρήνη Καζαριάν;

Ο αείμνηστος ηθοποιός είχε ποστάρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook μία φωτογραφία του μοντέλου που πόζαρε με τον σκύλο του και είχε γράψει το ακόλουθο μήνυμα: «Ακμπάρ με την Καζαριάν την νικήτρια του Next Top Model, που μας παρακάλεσε να φωτογραφηθεί μαζί του, για τις φωτογραφίες του book της! Όσοι μου έχετε στείλει ερωτήσεις ,του στυλ εάν ο Ακμπάρ εχει την ίδια συμπεριφορά, στο σπίτι και στους δρόμους ,σαν χαρακτήρας, έχω να σας πληροφορήσω ότι όσο καλός και φιλικός είναι στους δρόμους ,τόσο άγριος φύλακας είναι στο σπίτι ,ούτε κουνούπι δεν μπορεί να μπει μέσα στον κήπο!

Έχει ήδη αρπάξει ξώφαλτσα, έναν πλανόδιο πωλητή και τον Ταχυδρόμο, που παρά την πινακίδα προσοχή ο σκύλος δαγκώνει, την αγνόησαν και μπήκαν, γιατί νόμιζαν ότι Ακμπάρ, έλειπε, επειδή δεν τον έβλεπαν -ήτανε στον πίσω κήπο- ευτυχώς πρόλαβα και τον έπιασα ,την τελευταία στιγμή !Επίσης έχει σώσει 2 φορές τα ξημερώματα, τα δύο διπλανά σπίτια ,από κλέφτες, σηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι! Άρα ο Ακμπάρ είναι ήρεμος στον δρόμο, αλλά πάρα πολύ άγριος στο δικό του χώρο!».